herinneringsfotografie

de laatste dierbare momenten vastgelegd

Over

We leggen in het leven van alles vast, van geboortes tot verjaardagen en vakanties. En hoewel het misschien niet het eerste is waar je aan denkt, kan het ook heel mooi zijn om ook de laatste fase van het leven te documenteren, juist omdat deze zo veel impact heeft.

In een periode van loslaten staat je hoofd vaak niet naar foto’s maken. Toch leveren deze momenten vaak dierbare foto’s op. Daarom maak ik ze graag voor jullie. Misschien wel terwijl jullie door een fotoboek bladeren, proosten op mooie herinneringen of samen aan de koffie zitten. Misschien is er een vriend die de afwas doet, een buurvrouw die een bos bloemen komt brengen. Een (klein) kind dat rondscharrelt. Elke situatie is anders en zal andere foto's opleveren.

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe waardevol het kan zijn foto's te hebben van die laatste momenten samen. Het kan achteraf troost bieden om liefdevolle momenten van zo'n slotperiode weer wat dichterbij te halen.

 

Hoe?

Het liefst fotografeer ik wat ik zie en stel ik me daarbij zo onopvallend mogelijk op. Er hoeft niet geposeerd te worden, al mag dat natuurlijk wel.

 

Ik weet dat je niet zomaar iedereen toelaat in de bubbel waar jullie wellicht momenteel in leven, het is een intieme situatie. Daarom maken we desgewenst kennis van tevoren om te kijken of het klikt. We bespreken de wensen en bijzonderheden. Dit mag natuurlijk ook telefonisch.

 

Levensportret

Als je wilt, maak ik een foto die je graag wilt achterlaten voor je dierbaren. Bijvoorbeeld op je lievelingsplek in het park, met je huisdier of terwijl je bezig bent met je hobby. 

 

Eindresultaat

De foto’s kunnen afgedrukt, maar ook digitaal geleverd worden. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de wensen.

 

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.